Vastaa kyselyyn Isännöintiliiton toimintalinjan muuttamisesta

21.06.2017

Tänään 21.6. on käynnistynyt Isännöintiliiton toimintalinjan muuttamista koskeva kysely, joka lähetetty jäsenyrityksille, paikallisyhdistyksille sekä niiden kautta henkilöjäsenille. Löydät kyselyn täältä: https://my.surveypal.com/isl-open.

Ellet vielä ole vastannut kyselyyn, niin käy vastaamassa 31.8. mennessä. Kysely on avoin kaikille isännöinnin kehittämisestä kiinnostuneille.

Tarkemmat tiedot kyselystä ja vastausohjeet löydät ao. saatekirjeestä.

T Mikko

____________________________

Hyvä isännöinnin kehittäjä,

Sinulla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus kertoa avoimesti, miten itse kehittäisit Isännöintiliittoa. Tämän kyselyn tarkoituksena on selvittää Isännöintiliiton ”kentän” näkemyksiä liiton nykyisestä toimintalinjasta ja se on lähetetty kaikille liiton jäsenyrityksille, paikallisyhdistyksille sekä niiden henkilöjäsenille.

Kysely liittyy äskettäin käynnistettyyn avoimeen keskusteluun Isännöintiliiton toimintalinjasta. Nettisivuilta www.isl-open.fi löydät tietoa kyselyn taustoista. Tiivistetysti kyse on siitä, halutaanko Isännöintiliittoa jatkossa kehittää yrityksenä (=liiketoimintalinja) vai aatteellisena yhdistyksenä (=edunvalvontalinja).

Viime vuosina Isännöintiliton liiketoimintalinja on vahvistunut nopeasti. Näyttää siltä, että se linja on edelleen vahvistumassa, ellei muutosta saada aikaan jäsenistön toimesta. On olemassa vaihtoehtoinen linja, jolloin Isännöintiliitto alkaa suunnata toimintaansa isännöitsijöiden ja isännöintialan edunvalvontaan. Se edellyttää toimenpiteitä ja tämä kysely on yksi sellainen toimenpide. Linjamuutosta tavoitellaan varsinaisesti Isännöintiliiton liittokokouksessa 6.9.2017.

Ennen kuin vastaat kyselyyn käy www.isl-open.fi -sivulla, jossa on selostettu tarkemmin mitä toimenpiteitä ainakin tulisi tehdä linjamuutoksen aikaansaamiseksi. Sivuilla on myös esitetty kahdeksan alustavaa teesiä Isännöintiliiton kehittämiseksi. Kyselyn kysymykset liittyvät noihin teeseihin.

VASTAUSOHJEET:

Löydät kyselyn täältä: https://my.surveypal.com/isl-open

Kysely on täysin anonyymi ja siihen vastataan nimettömänä avoimen (kaikille saman) vastauslinkin kautta. Näin edes kyselyn toteuttaja ei saa selville vastaajan henkilöllisyyttä. Voit siis vastata täydellisen luottamuksellisesti. 

Vastaaminen kestää noin 5-10 minuuttia riippuen siitä, kuinka paljon haluat kirjoittaa avoimiin kohtiin. Kysely pidetään auki 31.8.2017 saakka. Jos haluat pyytää kollegasi mukaan vastaamaan, voit välittää tämän viestin hänelle.

Halutessasi voit myös olla luottamuksellisesti yhteydessä suoraan Mikko Virkamäkeen ja kertoa omat näkemyksesi Isännöintiliiton kehittämisestä. Yhteystietoni löydät alta.

Toivon myös, että liityt ISL Open -facebook-keskusteluryhmään, jossa toki esiinnytään omalla nimellä. Pääset helposti liittymään ryhmään, kun menet facebookiin ja etsit ”ISL Open” -ryhmän ja lähetät liittymispyynnön. 

Muistathan vastata kyselyyn 31.8.2017 mennessä.

Suuri kiitos arvokkaasta vastauksestasi jo etukäteen! 

Hyvää kesää toivottaen,

Mikko Virkamäki
Isännöintiliiton muutosta kannattavan ryhmän ”puuhamies”

s-posti: mikko.virkamaki@kotialue.fi
puh. 050 5937282
www.isl-open.fi 

P.S. Suomen Isännöintiliitto Ry ei ole osapuolena tämän kyselyn toteuttamisessa tai ISL Open -nettisivujen julkaisemisessa tai ylläpidossa. Kaikki tiedustelut kyselyä ja keskustelua koskien suoraan Mikko Virkamäelle. 

Kyselyn jakelu: Tämä viesti on lähetetty sähköpostitse Isännöintiliiton toimintalinjan muutosta kannattavan ryhmän ”puuhamiehen” Mikko Virkamäen toimesta 1) Isännöintiliiton yritysjäsenille, pääasiassa toimitusjohtajille sekä 2) Isännöintiliiton paikallisyhdistysten puheenjohtajille ja sihteereille. Lisäksi 3) kysely pyritään saamaan paikallisyhdistysten henkilöjäsenille paikallisyhdistysten kautta.

Osoitelähteet: Yritysjäsenten yhteyshenkilöiden osoitteet on haettu yritysten omilta nettisivuilta Isännöintiliiton kotisivujen jäsenrekisterin perusteella. Paikallisyhdistysten puheenjohtajien ja sihteerien osoitteet on saatu suoraan Isännöintiliiton kotisivujen kautta. Paikallisyhdistysten henkilöjäsenille kysely jaetaan paikallisyhdistysten toimesta.

 

27.06.2018Lue uusin blogi: Moniongelmainen Isännöintiliitto ja ratkaisun avaimet
15.02.2018Uusi vaihe keskustelussa alkanut
25.09.2017Blogissa nyt käsittelyssä isännöinnin maine
19.09.2017Syksyn eka blogikirjoitus
22.06.2017Vielä yksi blogi ennen kesälomia
21.06.2017Vastaa kyselyyn Isännöintiliiton toimintalinjan muuttamisesta
16.06.2017Blogissa taas asiaa!
08.06.2017Ensimmäinen blogikirjoitus julkaistu!
05.06.2017Facebook-keskustelu avattu, liity ryhmään
30.05.2017Nettisivut avattu

Siirry arkistoon »