Miten voin osallistua keskusteluun?

Tavoitteena on, että saamme aikaiseksi mahdollisimman laajan ja avoimen keskustelun Isännöintiliiton tulevaisuudesta jäsenistön keskuudessa. Voit osallistua keskusteluun seuraavilla tavoilla:

1. Liity Facebook-ryhmään

Avaan kesäkuun alussa oman Facebook-ryhmän. Käy liittymässä "ISL Open" -ryhmään Facebookissa. Pääset seuraamaan julkaisuja ja keskusteluja sekä voit halutessasi myös itse osallistua keskusteluihin.

2. Ota luottamuksellisesti yhteyttä Mikko Virkamäkeen

Mikäli et halua osallistua "julkiseen" keskusteluun, voit soittaa tai meilata suoraan Mikolle ja keskustella luottamuksellisesti näkemyksistäsi Isännöintiliiton kehittämisestä.

3. Vastaa kyselyyn kesäkuussa

Järjestän kesäkuussa 2017 laajan anonyymin kyselytutkimuksen Isännöintiliiton tulevaisuudesta. Pyrin saamaan sen mahdollisimman laajaan sähköpostijakeluun niin yritys- kuin henkilöjäsenille.

4. Seuraa oman paikallisyhdistyksesi tiedotusta

Toivon pääseväni keskustelemaan mahdollisimman monessa paikallisyhdistyksessä ”Mikon teeseistä” ja muista isännöinnin ja Isännöintiliiton kehittämiseen liittyvistä asioista. Voit myös itse kutsua minut tilaisuuteenne.

Pyrin lisäksi kirjoittamaan aktiivisesti lyhyitä blogi -kommentteja Isännöintiliittoa koskeviin uutisiin. Blogi -osio on näiden sivujen oikeassa laidassa.